33 Comments
 1. Keano says

  of koop een ssd?! No hate btw

 2. republica-esp-kiluminati says

  wat is ik zoek is de onderderlen om de computer sneller te maken… werkgeheugen weet ik maar er zijn ook andere onderdelen die ik juist niet weet…

 3. david says

  nog beter koop een SSD 😉

 4. quentin weeteling says

  Mijn pc is de laatste tijd best traag met games (bevoorbeeld counterstrike) hij hapert dan een beetje maar vroeger deed hij dat niet heb ik dan misschien een nieuwe processor nodig want die is 2 jaar en gebruik hem iedere dag

 5. Stijn van Eekelen says

  ik heb last van een fout waardoor ik niet op windows defender kan van windows 10 pls help kon het niet meer. nadat ik een programma had gedownload heb het verwijderd met de bestands locatie waar hij inzat maar blijft dezelfde fout geven ik heb het vermoeden dat ik gehackt ben help me

 6. Nozomi PowerXxX says

  werk niet

 7. Aomie Namop says

  dit is gewoon zwaar bullshit

 8. Pro hacker says

  hoe heet dat ? ru..

 9. Marco Sluishaven says

  Marvin kan ik windows 10 op mijn laptop overzeten op een desk top ?

 10. yoloboy delis says

  jij maakt alle pc naar de zak ik zie dingen waar jij de mensen niet voor waarschuwt die ik wel in andere filmpjes zie probeer dit niet mensen 😉

 11. Christian De Jong says

  ik snap et voor geen meter

 12. muziek says

  hoe doe je het bij windows vista?

 13. Komische Gasten says

  ik heb dit gedaan en nu is mijn computer super traag '

 14. Luca says

  hey wat een kut video en je haar is verry mooi en je opname progama is ook verry goed

 15. Vince Rohart says

  je bent baas

 16. Anass says

  enigste wat ik hoor dhdirnddjdjkwe

 17. Robbie Lemmers says

  goed uitgelegd

 18. Ender_ Gamer_YH says

  kan ik mijn c schijf naar d maaken en mijn d naar c

 19. Pran Mers says

  Vet het werkt

 20. EvilSilent says

  praat is wat leuker!

 21. NederlandSpeelt says

  jij hebt een saaie sten

 22. M_power says

  ik heb namelijk geen cd speler  in men desktop  en moet hem volledig formateren zodat ie weer super gaat werken en eindelijk weer men wow kan afspelen maar ik heb geen windows 7 of 8 op disc dus in men vraag hoe kan ik die downloaden en waar

 23. Alperen Furuncu says

  Ahmet topal ga bij start cmd invoeren en dan adminstartie openen met behulp van rechtermuis knop op cmd en dan uitvoeren dan schrijf je sfc/scannow

 24. Drugs en geld says

  ik heb een vraag ik heb windows8 en ik wil me laptop reseten maar kan niet omdat er paar bestanden ontbreken weten jullie hoe ik die bestanden terug kan halen?

 25. Servano & Bianca says

  Wat moet ik doen me computer is binnen 1 kwatier leeg

 26. Atyzgt says

  Ik heb een probleem ik heb perongelijk bij msconfig me internet applicatie verwijdert en nu kan ik niet me internet opstarten wie zou me kunnen helpem zospoedigmogelijk 😉

 27. izaey says

  ik heb mijn computer een aantal keren terug gezet in fabrieksinstellingen maar wat ik nu heb is dat mijn /:C schijf bijna vol staat terwijl ik zowat niks op mijn computer heb staan wat kan ik doen om dit op te lossen zou graag wat hulp willen, wat ik nu al heb gedaan zijn de stappen in deze video. alle games heb ik op mijn externe harde schijf gezet ik snap er niks van

 28. Rahied Doelare says

  ik heb window xp en alles duurt lang…weet niet wat te doen.iemand een goeie tip?

 29. kledder2 says

  Defragmenteren loopt bij windows 7 en later gewoon op de achtergrond. Het is dus niet nodig om dit zelf te starten. 03:20 Heeft geen zin. Als je het maximale aantal cores van je cpu wilt gebruiken laat het dan gewoon staan zoals het is en windows zal uit zichzelf het maximale aantal cores gebruiken. Overigens hangt het van het programma af hoeveel cores ondersteunt worden. Er zijn maar erg weinig programma's momenteel die gebruik kunnen maken van 8 cores.

 30. Shif Moedar says

  Hey ik heb een vraagje
  Mijn laptop die is opeens vet traag weet iemand hoe dit komt
  Heb trouwens Windows vista

 31. Dutchmaster812 says

  Thnx en hebt er een abonnee bij

 32. Frank Bensch says

  Hey, Leuk dat je dit voor "ons" wilt doen!!
  Ik ben er erg blij mee hoor!!

 33. richard van ast says

  Dank je man mn pc is weer een stuk sneller

Leave A Reply

Your email address will not be published.